September 3, 2015

Studerende

Din tandlæge i Aalborg med studierabat

Vi har på vores klinik et meget stort ønske om at give alle studerende i Aalborg med omegn hjælp til at passe på jeres tænder, og er noget vi har arbejdet intensivt med siden 2009, hvor vi som den første tandlægeklinik i Aalborg indførte studierabat. Dette målrettede arbejde med at sikre en god overgang fra folketandplejen har blandt andet sikret klinikken en nominering til CSR Awards 2011, men langt vigtigere end det hjulpet over 1.300 studerende til en god oplevelse og stærkere tænder.

Vi er bevidste om at tandlægebesøg ikke slår hverken rusturen eller de Ølympiske Lege, og at 15% studierabat til at få lavet eventuelle huller i tænderne kan være nok så rart, men alligevel ikke helt topper alle de mange andre fede aktiviteter Aalborg har at byde på.

På den anden side er vi der altid, hvis du har brug for det. Vi står altid klar til at udføre et grundigt stykke arbejde, så du trygt kan lægge dig i stolen. Som de studerendes foretrukne tandlæge i Aalborg, er alle vores behandlinger er selvfølgelig 100% smertefri. Foruden studierabat sørger vi for, at det bliver så nemt for dig som muligt, at komme til tandlægen gennem fx onlinebooking og automatisk indkaldelse.

Hvad andre studerende siger

Ved udeblivelse eller afbud mindre end 2 timer før aftale opkræves der et udeblivelseshonorar.