November 19, 2015

Klinikken

NEW CLINIC. NEW START. BETTER WORKENVIRONMENT.

Tandlægerne ved broen åbner ny klinik

Den 16. november slog vi dørene op til Aalborgs nyeste tandlægeklinik. Som navnet afslører ligger den nye tandlægeklinik lige ved limfjordsbroen, og vi er spændt på at få jer på besøg og vise klinikken frem. Den nye klinik er bygget med dig i centrum; lige fra det store venteværelse hvor der er indrettet et loungeområde med mulighed for at sidde og arbejde i fred, til tempurmadrasser i de nye stole, så du ligger som på en lammesky.

Det skal være en dejlig oplevelse at komme på vores klinik, eller så god som et besøg hos tandlægen nu engang kan være. Det er selvfølgelig ikke er lige sjovt, især ikke hvis man døjer med tandpine, eller for første gang skal lægge sig selv og sin lid i hænderne på en ny tandlæge. Men du skal vide alt den pleje du for brug får, bliver udført med den højeste faglighed. Vores vigtigste opgave er at passe på dig, og alle behandlinger er naturligvis 100% smertefri.

Vores nye klinik er beliggende på Lille Borgergade 33 1. tv, i den store røde murstensbygning ved broen. Hvad der før var to ældre kontorslejemål, er nu omdannet til én af Aalborgs største og mest moderne tandlægeklinikker. Der er gratis og stor parkeringsplads på bagsiden af bygningen, og en lang række busser stopper lige ved klinikken.